Bodrum’da pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Vehbi Yıldız için Menteşe Kurşunlu Camii’nde düzenlenen tören düzenlendi.
1998-2002 yılları arasında Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan ve 2002 yılında emekliye ayrılan Yıldız, 74 yaşında tedavi gördüğü Acıbadem Bodrum Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
Cenazesi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Vehbi Yıldız için bugün sabah saatlerinde Menteşe Kurşunlu Camii’nde tören düzenlendi.
Törende Yıldız için dualar okundu.
Törene Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Karadeniz, emniyet teşkilatı mensupları, ailesi ve yakınları katıldı.
Yıldız’ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Manisa’nın Kırkağaç ilçesine gönderildi.



























