Bodrum’un Kumbahçe sahilinde gün boyunca yoğunluk yaşandı. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlar ve turistler, sahilde denizin ve manzaranın tadını çıkardı.
Hava sıcaklığının 25 dereceye kadar yükselmesiyle birlikte bazı vatandaşlar serinlemek için denize girdi. Sahilde denize girenler, eylül ayının son günlerinde yazdan kalma havanın keyfini sürdü.

Bodrum merkezdeki kafe ve işletmeler de gün boyunca yoğunluk yaşadı. Yerli ve yabancı turistler, açık havada vakit geçirirken cadde ve sokaklarda da hareketlilik gözlendi.
Kruvaziyer yolcuları hareketlilik kattı
Bodrum’a yanaşan kruvaziyer gemisi de ilçe merkezindeki hareketliliğe katkı sağladı. Gemiden inen yolcular, Bodrum çarşısı ve kent merkezindeki caddelerde gezerek bölgedeki işletmeleri ziyaret etti.
Eylül ayının son günlerinde yaşanan yoğunluk, Bodrum’da turizm sezonunun yaz aylarının ardından da hareketli şekilde sürdüğünü ortaya koydu. Sahillerde denize girenler, kent merkezinde alışveriş yapan turistler ve kafelerde vakit geçiren ziyaretçiler Bodrum sokaklarına canlılık kattı.





























