Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çeşme Ildır’da çıkan orman yangınına destek için 1 arazöz ve 1 su tankerini bölgeye gönderdi.
İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Ildır Mahallesi’nde çıkan orman yangınına müdahale çalışmaları sürerken, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı da bölgeye destek ekip gönderdi. Yangına hızlı müdahale için harekete geçen Muğla itfaiyesi, alevlerin kontrol altına alınmasına katkı sağlamak amacıyla 1 arazöz ve 1 su tankeri ile yola çıktı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, yangının bir an önce kontrol altına alınmasının temenni edildiği belirtilerek, “Özellikle yangın riski yüksek bu dönemde tüm hemşehrilerimizin daha fazla hassasiyet göstermesini önemle rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.