Marmaris’te tatil yapan İngiliz vatandaşı Caitlin Morris’ten haber alınamıyor. Annesinin bulunması için sosyal medyadan çağrı yapan Jessica Lishman, “Lütfen annemizi bulmamıza yardım edin. Yapacağınız her paylaşım onun güvenli şekilde bulunmasına yardımcı olabilir” dedi.
Edinilen bilgilere göre Caitlin Morris, son olarak Marmaris’te konakladığı Angels Inn Hotel’de görüldü. İddiaya göre daha sonra hastaneye kaldırılan Morris, sabah saat 09.00 sıralarında hastaneden ayrıldı. Ancak bu saatten sonra kendisini gören ya da kendisinden haber alan olmadı.
Annesinin yanında kullanabileceği bir telefon bulunmadığını belirten Jessica Lishman, bu nedenle Caitlin Morris ile iletişim kuramadıklarını söyledi. Ailenin kayıp başvurusunda bulunduğu ve polis ekiplerinin bilgilendirildiği öğrenildi.
Marmaris’te İngiliz turistten haber alınamıyor! Kızı gözyaşları içinde yardım istedi!
Annesinin Türkiye’de, ailesinden kilometrelerce uzakta kaybolduğunu belirten Lishman, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:“Annem Caitlin Morris, Marmaris’te kayboldu. Pazar gecesinden bu yana kendisinden haber alamıyoruz. Angels Inn Hotel’den hastaneye gönderildi, daha sonra taburcu edildi. O zamandan beri onu gören ya da kendisinden haber alan olmadı. Telefonu yok ve bize ulaşmasının hiçbir yolu bulunmuyor. Onun için çok endişeliyiz.”
Gözü yaşlı aile, Caitlin Morris’i gören veya nerede olabileceğine ilişkin bilgi sahibi olanların vakit kaybetmeden güvenlik güçleriyle ya da sosyal medya üzerinden kendileriyle iletişime geçmesini istedi.
Caitlin Morris’in bulunması için başlatılan arayış sürerken ailesi, “Lütfen bu çağrıyı paylaşın. Küçük bir bilgi bile annemizin sağ salim bulunmasını sağlayabilir” sözleriyle yardım çağrısını yineledi.






























