Bodrum’da altyapı sorunlarının çözümü için yürütülen çalışmalar kapsamında, Umurca Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları ve sürücüleri yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Bölgenin yoğun kullanılan yollarından biri olan Doktor Mümtaz Ataman Caddesi’nde, kanalizasyon hattında meydana gelen arıza nedeniyle kazı ve onarım çalışması başlatılıyor.
Gerçekleştirilecek olan bu zorunlu altyapı onarımı sebebiyle Doktor Mümtaz Ataman Caddesi, 7, 8 ve 9 Ağustos 2026 tarihlerinde araç trafiğine tamamen kapalı olacak. Yetkililer, onarım ve kazı işlemlerinin sabah 08.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yürütüleceğini belirterek, sürücülerin bu tarihlerde söz konusu güzergahta mağduriyet yaşamamaları adına gerekli önlemleri almalarını hatırlattı.
Çalışmalar süresince trafik akışının aksamaması, bölgede yoğunluk yaşanmaması ve günlük yaşamın sekteye uğramaması için sürücülerin mutlaka alternatif güzergahları tercih etmeleri büyük önem taşıyor. Ekipler, onarımın planlanan sürede bitirilerek caddenin yeniden güvenle ulaşıma açılmasını hedeflerken, bölge halkına ve sürücülere gösterdikleri anlayış için teşekkürlerini iletti. Bodrum’daki anlık trafik durumu, yol çalışmaları ve güncel gelişmelerin tüm detayları için xbodrum’u takip etmeye devam edin.































