Muğla Barosu’nun 2026 Yılı Olağan Genel Kurulu için bugün yapılması planlanan ilk toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadı. Bu nedenle genel kurulun ikinci toplantısı çoğunluk aranmaksızın 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Seçim ise 11 Ekim Pazar günü yapılacak.
Çoğunluk sağlanmayınca bugün tutanak tutuldu.
Tutanakta, 1136 sayılı Avukatlık Kanunu’nun 87. maddesinde belirtilen yarıdan bir fazla olan 1285 kişiye ulaşılamadığı belirtildi.
Gerekli çoğunluğun sağlanamaması üzerine genel kurulun ikinci toplantısının 10 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek yolu üzerindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Salonu’nda yapılmasına karar verildi.
Seçim 11 Ekim’de
11 Ekim’de yapılacak seçimde çoğunluk şartı aranmayacak.
Baro başkanlığı için mevcut başkan Levent Akgün’ün yanı sıra Burak Erbay ve Avukat U. Efsun Türkmen Erol adaylığını açıkladı. Böylece başkanlık yarışında 3 aday bulunuyor.






























