Bodrum’da korsan taşımacılığa yönelik denetimler hız kesmeden sürüyor.
Edinilen bilgilere göre, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Asayiş Büro Amirliği ekipleri, turizm sezonunun yoğunlaşmasıyla birlikte yarımada genelinde korsan taşımacılığa karşı kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.
Vatandaşların güvenli ulaşım hizmetinden faydalanmasını sağlamak ve yasal taşımacılık yapan esnafın mağduriyetini önlemek amacıyla haziran ayı boyunca sürdürülen uygulamalarda, yetkisiz taşımacılık yaptığı belirlenen 37 araç hakkında işlem yapıldı.
Denetimlerde korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen araç sahipleri ve sürücülerine toplam 3 milyon 700 bin TL idari para cezası uygulanırken, 37 araç ise 60 gün süreyle trafikten men edilerek otoparka çekildi.
Polis ekiplerinin korsan taşımacılıkla mücadele kapsamında denetimlerini aralıksız ve kararlılıkla sürdüreceği öğrenildi.





























