Bodrum’a bağlı Turgutreis Mahallesi Karabağ mevkisinde uzun yıllar muhtarlık yapan Ali Saygı bugün evinde ölü bulunması şok etkisi yarattı.
Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde 15 yıl boyunca muhtarlık görevini yürüten ve geçtiğimiz dönem görevini devreden, evli ve iki çocuk babası Ali Saygı’nın bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.
DAMDA ASILI BULUNDU
Saygı’ya ulaşamayan ailesi, bugün sabah saatlerinde evde ve çevresinde arama yaptı. Talihsiz adam, evinin yanındaki damda asılı halde bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Ali Saygı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Jandarma ekipleri olay yerinde ve çevresinde inceleme yaptı. Saygı’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Ali Saygı’nın yaşamına son verdiği bildirildi.
































