Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi Optimist Takımı, İtalya ve Slovenya’da iki ayrı turnuvaya katılarak başarılarına bir yenisini ekledi.
Bodrumspor Optimist Takımı 17-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen iki ayrı yarıştan İtalya’daki 43. Lake Garda Optimist Meeting yarışına 9, Slovenya’da düzenlenen Easter Point Sailing yarışlarına ise 8 sporcu ile katıldı.
32 ülkeden 596 sporcunun katıldığı Slovenya’daki yarışlarda Deniz Acele Cadetti kategorisinde kızlarda birinci, genel kategoride ise 5. olarak büyük bir başarı elde etti. Sarp Kaya Deniz ise junior kategorisinde gümüş grup 2’ncisi oldu.
43 ülkeden 825 sporcunun katıldığı İtalya’daki yarışlarda ise Asya çetin Cadetti Kategorisinde kızlarda 1’inci, genelde ise 3’üncülük elde etti.