Olay, Didim Küçük Sanayi Sitesi içerisindeki bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, iş yerinde çalışan bir kişinin ısınmak amacıyla bidon içinde ateş yakması sonucu alevler kontrolden çıktı. Dükkânda bulunan yanıcı malzemelerin tutuşmasıyla yangın hızla yayıldı ve tüm alanı etkisi altına aldı.
İtfaiye ve Belediye Ekipleri Müdahale Etti
İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Didim İtfaiye Amirliği ekipleri sevk edildi. Didim Belediyesi de su takviyesi için arasöz göndererek söndürme çalışmalarına destek verdi. Ayrıca iş yerine ait iş makineleri de yangının kontrol altına alınması için çalışmalara katıldı.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay da olay yerine gelerek iş yeri sahiplerinden bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Can Kaybı Yok, Hasar Büyük
Saatler süren yoğun müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, iş yerinde ciddi oranda maddi hasar oluştu.
Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.


































