Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Karşıyaka 3-0 kazandı. Tribünlerin dolduğu mücadeleyi Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk, Bodrumspor Kulüp Başkanı Hadi Türk, farklı branşlardan kulüp sporcuları, yöneticileri ve antrenörlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda voleybolsever takip etti.

Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelenin ilk setinde ilerleyen bölümlerde üstünlüğü ele geçiren Karşıyaka, seti 25-13 kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Başa baş mücadeleyle başlayan ikinci sette iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, çekişmeli geçen setin son bölümünde üstünlüğü sağlayan Karşıyaka, seti 25-20 kazanarak skoru 2-0’a taşıdı.

Üçüncü sette de üstünlüğünü sürdüren Karşıyaka, seti 25-15 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
Bodrum’un İncileri, Arabica Coffee House Kadınlar 1. Ligi’nin ikinci haftasında 10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak.





























