1 Nisan yaptılar ve Ahmet Aras-Gonca Köksal evlendi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu’nda gerçekleşen sade bir törenle sessiz sedasız dünya evine girdiler.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Gonca Köksal Nikahlarını Öne Çekti!
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, daha önce 6 Nisan’da yapmayı planladıkları nikah törenlerini, CHP’nin aynı gün Olağanüstü Kurultay yapacak olması nedeniyle erkene aldı.
Beklenmedik değişiklikle çift, 1 Nisan’da Menteşe Konakaltı Kültür Merkezi’nde evlenerek sürpriz yaptı. Nikah, ailelerinin ve yakın dostlarının katılımıyla sade bir törenle gerçekleşti.
Bodrum Belediyesi’nden vatandaşlara moral ziyareti Bodrum Belediyesi’nden vatandaşlara moral ziyareti
Ahmet Aras’tan duygusal paylaşım
Başkan Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Bugün hayatımızın en özel günlerinden birini yaşıyoruz. Ailemizin huzurunda, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarımızı birleştirdik. Bu mutlu günümüzde sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, sevgi ve dayanışma içinde, daha güzel bir geleceği inşa etmeye devam edeceğiz.”