Muğla’nın Milas ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangında iki ev kül oldu, yangına müdahale eden üç kişi yaralandı, mahallenin yanması son anda önlendi.
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı turistik Ören Mahallesi’ndeki bir evde iddiaya göre ateşte unutulan yemekten çıkan yangın hızla büyüdü, ev sakinleri ve vatandaşların kendi olanakları ile müdahale ettiği yangın bu kez yandaki ev sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının diğer evlere sıçramasını ve mahallenin yanmasını son anda önledi.
Yangına müdahale eden ev sakinleri ve vatandaşlardan üç kişi müdahale ederken ve eşyalarını kurtarırken ellerinden yaralandı. İki ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.