“Muğla’da Birlik Hareketi” kapsamında temaslarını sürdüren Muğlaspor heyeti, Bodrum’daki iki önemli futbol temsilcisi Bodrum FK ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u ziyaret etti. Gerçekleştirilen temaslarda kent genelinde spor alanında iş birliğini güçlendirme ve ortak spor vizyonu oluşturma hedefi ön plana çıktı.
Ziyaretlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanı Koray Özcan da yer aldı. Heyet, ilk olarak Bodrum FK Başkanı Aşkın Demir ile bir araya geldi.
Muğlaspor’dan Bodrum’a Birlik ve Dayanışma Ziyareti
Sporun Gücüyle Ortak Vizyon Mesajı
Bodrum FK ile yapılan görüşmede, kulüpler arası ilişkilerin geliştirilmesi, sportif dayanışmanın artırılması ve Muğla genelinde ortak hareket etme kültürünün güçlendirilmesi gibi konular masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda olumlu mesajlar dikkat çekti.
B.B. Bodrumspor Ziyaretinde Birlik Vurgusu
Heyet daha sonra Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Derneği Başkanı Hadi Türk ile bir araya geldi. Bu buluşmada da sporun birleştirici gücüne dikkat çekilerek, Muğla’nın spor yoluyla daha güçlü bir dayanışma ve temsil anlayışıyla hareket etmesi gerektiği görüşü benimsendi.
Muğla vacation rentals
Muğlaspor Forması Takdim Edildi
Ziyaretlerin sonunda Bodrum FK Başkanı Aşkın Demir ve B.B. Bodrumspor Kulübü Derneği Başkanı Hadi Türk’e Muğlaspor forması takdim edildi. Bu jest, kulüpler arası dostluk ve iletişimi pekiştirme amacıyla sembolik bir anlam taşıdı.