Seydikemer Kumluova’da çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevlerin seralara sıçramasını önledi. Küçük bir kız çocuğunun teşekkür konuşması, görenleri duygulandırdı.
Muğla’nın Seydikemer ilçesi Kumluova Mahallesi’nde dün gece saatlerinde makilik alanda çıkan yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri hızla müdahale etti. Yangın, rüzgârın da etkisiyle yakındaki seralara yaklaşırken, ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde alevlerin seralara sıçraması önlendi.
Yangın sonrası bölgeye gelen vatandaşlar itfaiye ekiplerine teşekkür ederken, en dikkat çekici anlardan biri küçük bir kız çocuğunun yaptığı konuşma oldu. Ailesine ait seranın zarar görmemesi üzerine duygularını ifade eden minik kız, “Seramız yanmadı, çok teşekkür ederim” diyerek itfaiye ekiplerine seslendi.
Küçük kızın içten teşekkür konuşması, olay yerindekileri ve videoyu izleyenleri duygulandırdı.