Muğla CHP eski il başkanı Mustafa Öztürk tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan ve pankreas hastalığı nedeniyle bir süredir Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören CHP Muğla eski İl Başkanı Mustafa Öztürk, hayatını kaybetti.
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, yaşamını yitiren CHP Muğla eski İl Başkanı Mustafa Öztürk için sosyal medya hesabından bir taziye mesajında, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne yıllarca emek vermiş, önceki dönem Muğla İl Başkanımız Mustafa Öztürk’ü kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Örgütümüze ve Muğla’mıza unutulmaz katkılar sunan değerli başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm parti örgütümüze sabır ve baş sağlığı diliyoruz,” ifadelerini kullandı.
Öztürk’ün vefatı, başta ailesi ve yakın çevresi olmak üzere parti teşkilatında büyük üzüntüye neden oldu.
Öztürk’ün cenazesi 20 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip Yatağan Yeni Mahalle Camiinden kaldırılıp Yatağan Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.