Bodrum’da tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ressam Gafur Uzuner ve Peruze Hamurcu’nun Bodrum’ da Yaz Düşleri adlı sergisi sanatseverlerden büyük ilgi gördü.
Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’ndeki Touch Sanat Galerisi’nde tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ressam Gafur Uzuner ve Peruze Hamurcu’nun Bodrum’ da Yaz Düşleri adlı serginin açılışını yaptılar. Sergi açılışına Prof. Dr. Mehmet Sungur, Halk müziği sanatçısı Kubat, oyuncu Suna Keskin, yaşam koçu Kadriye Olgar, Epos dergisi kurucularından Zafer Kozanoğlu, ressam Mustafa Şekban, heykeltıraş Emel Vardar ve sanatseverler katıldı.
Gafur Uzuner, çağdaş Türk resim sanatında kendine has bir özellik ve geleneksel motiflerle modern soyut anlayışı harmanlayarak kültürel kimliği evrensel bir bakışla yeniden yorumlarken, Peruze Hamurcu ise duygusal derinliği ve narin ifade biçimiyle tuval üzerinde insanın iç dünyası, doğayla kurduğu bağ ve kadınsı anlatım ön plana çıkardı.