Takımın 1. etap kamp çalışmalarına katılmayan Yeşil-beyazlıların , 28 yaşındaki tecrübeli forvet Rumen golcü, kendisine yeni bir takım aradığını ifade etti.
Bodrum’da Puşcaş depremi
Geçen sezon attığı 11 golle Bodrum FK’nın en skorer oyuncusu olan Rumen forvet George Puşcaş, yeşilbeyazlılarla ipleri kopardı. 2027 yılının Haziran ayına kadar Muğla temsilcisi ile sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki forvetin, Düzce Topuk Yaylası’ndaki 1. etap kamp çalışmalarına katılmadığı ortaya çıktı. Ege ekibinin yöneticilerinin, Puşcaş’a takım bulması için izin verdiği öğrenildi. Deneyimli futbolcunun da gelecek sezon 1. Lig’de forma giymek istemediği, İtalya ve Romanya Ligi’nden menajerler aracılığıyla takım aradığı öğrenildi. Geçen sezon büyük ümitlerle Genoa’dan transfer edilen ve 3 yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli santrfor 37 resmi karşılaşmada 11 gol atmıştı. İsmet Taşdemir döneminde direkt 11 oyuncusu olan Puşcaş, Volkan Demirel ve Jose Morais yönetiminde genelde yedek beklemişti.
AYRILIKLAR SÜRECEK
1. Lig statüsündeki yabancı kısıtlamasından dolayı Bodrum FK’da yabancı oyuncu ayrılıklarının sürmesi bekleniyor. Yönetim, 2 yabancıyı daha gelecek sezon takımda düşünmediği ve oyuncuların takım baktığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca Bodrum FK’nın takımda tutmak istediği Arlind Ajeti, Taulant Seferi, Fredy gibi oyunculara da transfer teklifleri gelmeye devam ediyor ve yüksek bir rakama çıkılması halinde Ege ekibinin satışa onay vermesi bekleniyor.
BODRUM FK’da 4 sezondur istikrarlı bir şekilde forma giyen takım kaptanlarından sağ bek Üzeyir Ergün, Çorum FK’ya transfer oldu. Yeşil-beyazlılarda şampiyonluklar yaşayan 32 yaşındaki futbolcu, ilk kez 27 yaşında Somaspor’da profesyonel olduktan sonra Bodrum’a gelmişti. Kulüpten yapılan açıklamada Üzeyir’e teşekkür edilirken, kariyerinde başarılar dilendi.