Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanlığı’nın 15. Olağan Kongresi, Oasis Nurol Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut İlçe Başkanı Engin Galipoğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
MHP Bodrum’da Kongre Heyecanı
Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı’nın 15. Olağan Kongresi, Oasis Nurol Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek listeyle yapılan seçimde mevcut İlçe Başkanı Engin Galipoğlu, delegelerin desteğini alarak yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.
Kongreye Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Kartal, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Tülin Tuncay, MHP Muğla İl Başkanı Emrah Oltulu, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Seha Ergene, önceki dönem milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Hacı Çelik ve Kürşat Gönül, Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata, KAÇEP Muğla İl Başkanı Nebahat Çobanoğlu, eski Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesaj okundu.
Bahçeli’nin Mesajı Okundu
Genel Başkan Devlet Bahçeli mesajında, ilçe kongrelerinin teşkilatların birlik ve beraberliğini güçlendiren önemli süreçler olduğuna dikkat çekerek, şu değerlendirmelerde bulundu:
“İlçe kongremizin birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, teşkilatımızı daha da muhkem kılan hayırlı gelişmelere vesile olmasını canı gönülden temenni ediyorum. İlçe kongrelerimiz teşkilatlarımızın çalışma azmini ve hizmet iradesini daha da pekiştiren müstesna süreçlerdir. Bizler için makamlar amaç değil, hizmet vasıtasıdır.”
Galipoğlu: “Büyük Türk Milletine Hizmet İçin Çalışıyoruz”
Kongrede konuşan İlçe Başkanı Engin Galipoğlu ise MHP’nin temel hedefinin millete hizmet olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Galipoğlu, “Bizler bu davaya sadece bir siyasi partinin mensubu olmak için değil, büyük Türk milletine hizmet etmek için gönül verdik. Güçlü devlet, güçlü millet ve güçlü Türkiye idealinden taviz vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kongrede ayrıca MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Kartal ile Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Tülin Tuncay da birer konuşma yaparak yeni dönemin teşkilata hayırlı olmasını diledi.
Tek Listeyle Seçime Gidildi
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimde tek listeyle aday olan Engin Galipoğlu yeniden ilçe başkanı seçildi.
Galipoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu da delegelerin onayıyla göreve başladı. Kongre, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.
































